Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, sene süresince can yitirilmesine münasebet olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de orospu yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kaçış yolları, bir dokumanın herhangi bir noktasından ülke seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve hep kuruluşlarında ivedili konum ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Aşiyan ve büro kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç yol kilitlenmeli?” sorusunun…

Binanın kucakinden horya selim nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Fakat, Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum alıyoruz.

Hassaten, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen yapılabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve arz kaybının elan az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Kaçış ciğerin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sınırlı basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve sair kuruluşlarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde örek, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page